PDGE - Project Development Group Europe

 

Kehittämistarpeitten puristelu toteuttamiskelpoisiksi projekteiksi ja niille rahoituksen ja toteuttajien hankkiminen harvoin on yrityksen osaamisen ytimessä.


Hommaa ei helpota yhtään se, että tieto esim. ELYn TEKESin, Finnveran, EUn ja muiden keskeisten julkisten rahoittajien tarjoamista mahdollisuuksista on levällään ja sen haltuun otto vie kohtuuttomasti aikaa.


Samaten rahoituksen hakuun paneutuminen tuntuu hankalalta. Kaiken kukkuraksi vielä tieto luotettavista ja taitavista konsulteista on hajallaan ja viidakkorummun varassa.


Meidän missiomme on auttaa teidän kasvu- ja kansainvälisyysprojektinne siivilleen ja lentoon. – ”We help your projects grow”

 

PDGE Project Development Group Europe Oy on vuonna 2008 perustettu kokeneiden ja ammattitaitoisten yrityskehittämisen asiantuntijoiden verkosto


Toimistomme osoite on Bulevardi 7 Helsingissä mutta meidän asiantuntijamme löytyvät ympäri Suomea.
Pääosa heistä on yksinyrittäjiä, joiden osaamisesta valikoimme teille toimeksiantokohtaisesti parhaat palat käyttöönne.


Kansainvälistymisessä tukenamme on kattava GoGlobalSmart asiantuntijaverkosto. Kansainvälistymisen suunnittelussa ja toteutuksessa käytössämme on digitaalinen GoGlobalSmart analyysityökalu selkeän tiedon tuottamisen tukena.


Me toimimme yritysten kumppanina

  • Kehittämiskohteiden rajaamisessa ja saattamisessa projektimuotoon
  • Rahoituksen hakemisessa julkisilta rahoittajilta
  • Luotettavien ja ammattitaitoisten asiantuntijoiden löytämisessä yrityksen kehittämis –ja kansainväistymisprojekteihin
  • Projektien toteutuksessa